25.07.2016, Tuborghavn – Rødvig:
Sol og fint, nesten ikke vind så det ble motor fra starten. Etter at vi kom ut i Køge bukt var det en fin fokkeslør seilas til Rødvig. Ca 10 mil med motor og 30 mil seiling. Karen Kristoffersen er med oss en uke nå og hun gjorde mye av seilingen mens Maren ikke var helt pigg og Karl Otto lette etter lekkasjer og andre ting som ikke fungerte..

27.07.2016, Rødvig- Væjrø:
Etter en ekstra mekkedag i Rødvig, samt utflukt i kirke, trampestier og annet bar det av sted rundt Sjelland. Vi tenkte en stund på å seile rundt Klintholm og kanskje ta en lunsj for anker der men litt grått vær gjorde at vi rundet rundt Sjelland gjennom sundene. Fra vi kom ut i litt mer åpen sjø mot Store Bælt ble det endelig spinnakerseilas. Snaut 2 timer så kom vi frem til Vejrø. Vejrø er en øy i Store Bælt som er privat eid og gjestehavnen er av det flotte slaget, også alle fasiliteter på land, samt prisenJ Studenten Karen som var på fordekk holdt på å stanse oss fra å gå inn da hun så et skilt i havneåpningen med 350,- pr døgn.

28.07.2016, Væjrø- Bagenkop:
En dag med veldig lite vind og mye motor. Etter hvert kom det noe og vi fikk krysset de siste 15-20 milene. Bagenkop er helt syd på Langeland. En fin havn og mye fine turmuligheter. Karl Otto fikk en tur på rulleski.

29.07.2016, Bagenkop – Laboe:
Vind fra syd som skulle dreie mot vest. Vi startet med å krysse på BB halser og slo når vinden dreide. Snaut 30 mil, og så har vi kommet til nytt land! Vi har vært i Laboe tidligere og synes det er en fin by, rett på andre siden av Olympiahafen i fjorden inn mot Kiel. Oppholdet ble brukt til kjapp vask av undervannskroget og rens av drev for sjøgress. Videre var vi på krigsmuseet litt utenfor byen.