Det grønne skiftet – ikke mer strøm!

03.12.16 21:23hrs (GMT+1) – dag 14

Suser av gårde alle mann! Vi har tatt 21 nm på baltic51, som vi ser på som hovedfiende. Vi plotter den inn som «båt på grunn» på kartet.

NÅR GÅR CUBANEREN I MÅL – LOKAL TID??

Den som sender inn flaskepost her innen mandag 12:00 (GMT+1) og kommer nærmest vinner en signert mannskapsgenser/t-skjorte!

De siste kortene i denne ARCen er i ferd med å bli delt ut. Vi får igjen mindre og mindre vind. Vi har seilt så høyt vi har fått til, altså mest mulig sydover, med spinnaker i dag og det har gått fort men vi er et godt stykke lenger nord enn Nashorn – Baltic 51 som virker å bli seilt veldig bra. Det er også en Solaris 42 – Albatross som virker som om seiles og den er også på tur syd. De andre som ligger godt an i klassen har vi litt problemer med å tro at seiler. GS 50 som er først har hatt 3 døgn på rad med 164-169-165 NM utseilt mot mål nøyaktig på direktelinje. Et par andre som også ligger godt an har nå begynt å få kortere dagsetapper, kan de være i ferd med å gå tom for diesel?

Så da jeg var nybadet og bliw/saltvanns ren og skulle drive litt egenpleie. Hadde tatt fram pedikyrsettet for å friske opp tærene litt, ja da ryker den siste viftereima! Så nå er alle mann i arbeid. Karl Otto har nå spleiset to reimer som dynemaen smelter i. Så nå er alt skrudd av. Også kjøleboksen, med forbud for alle å åpne den. Maten putrer i trykkkokeren, og vi spekulerer på hva som kan brukes til viftereim. For nei, jeg har ikke med nylonstrømper!

Vi håper å få nok strøm til å drifte pc og annet utstyr, men enn så lenge kan dette bli den siste oppdateringen på en liten stund.

Men ikke glem – være med å gjett ankomst tid!