A Coruna – Corme: A Coruna har KO vært i før, i 1993 og seilt inn til bronsje i JR EM i Snipe med søster Pauline. Var nok mer opptatt av seiling enn omgivelser den gang og nå fikk vi i hvert fall vært rundt om kring. Tapas middag med gjengen fra Odin og Tiffin, Marens fyrjakt tok oss ut til Torres de Hercules som er verdens eldste fyr i sammenhengende drift. Svære greier som i tilleg er bygget langt opp i høyden. Seilturen videre ble en liten dagsetappe først innom Islas Sisargas for å se om vi kunne ankre der men det var vel åpent så vi seilte videre. KO prøvde å fiske en bursdagsmiddag (Maren sin bursdag) men det gikk dårlig.. Vi endte utenfor en liten by som heter Corme for anker. Litt trist at de gamle mærdene i havna som ikke var i bruk ikke var ryddet vekk for da ville dette vært en veldig attraktiv ankringshavn. Nå er det plass til 5-6 båter, det var bare oss og en annen der så plass hadde vi jo..!

Corme – Muros: Ny spinnakerdag – 50 mil sydover med kanonfin seiling, forbi en haug med Cap(er) blant annet en ganske kjent Cap Finisterre. I Muros traff vi igjen på Odin og også en norsk båt til på tur – Hakuna Matata, en Comfort 30. Ankerdram i Cubaneren og TT Cubaneren var taxibåt mellom svaierne.

Muros – Islas Cies: Denne etappen seilte vi sammen med Odin. Først med spinnaker og så var det surrete lite vind før vi avsluttet med genakerseilas i økende vind og hadde etter hvert 9-12 knop fart. Ganske grei seilas faktiskJ Islas Cies er naturreservat og etter forsøk på E-post og telefon ang å få tillatelse til å legge oss her for natten som endte i ingenting fordi adresse og nummer ikke virket så dro vi nå allikevel inn i bukta hvor vi trodde vi skulle være helt alene men det var en skikkelig turistmagnet med 4-5 store katamaraner som tok folk ut til øya og inn til fastlandet. I tillegg var det rundt 20 båter som lå på svai innenfor et regulert område. Vi kastet ut dreggen og la oss til for natten. Rett før det ble mørkt forsvant de fleste båtene men vi var 3 igjen. Idyllisk sted å våkne, i vindstille og ingen folk noe sted, før det så ble fylt opp igjen i 10 tiden. Ny fyrtur opp 170 høydemeter til Fuego Cies ble tatt før vi nappet opp ankeret og dro videre.

Islas Cies – Bayona: Kort tur for motor.. Inn for å bunkre. Bayona er det dyreste stedet vi har vært så langt..