Mannskapet

Maren

Maren Magda Book

Maren har seilt hele livet, noe jolle men mest kjølbåter av ulike sorter. Både tur og regatta har stått på programmet, av regatta så kan nevnes de to siste satsingene i Landmark 43 – White Shadow, som foreløpig har toppet pallen to ganger i Marstrand Big Boat og med sjetteplass i siste ORCi VM. Av turer så må T/R Nordkapp – Istanbul om bord i Lyna (Hardangerjakt) med på lista. Videre har hun seilt ARC en gang tidligere, i 2011.

 

 

Karl Karl Otto Book

Har også seilt hele livet og har det også som jobb – Seilmaker og rigger. Har seilt de fleste former for regattabåter; joller, noe flerskrog, kjølbåter opp til 50 fot. I tillegg så har det alltid blitt klemt inn 2-3 uker sommerferieseilas, ARC ble seilt i både 2003 og 2008. Har også seilt 10 Shetland race så noen mil på havet er logget.

 

 

Fokkeslasker og annet slask som skal være med (ikke fullstendig liste):

Otto Book

Far & svigerfar til den faste delen av mannskapet ombord. Trygg type fra Munchs badeby.

Harald Krogstad

Far & svigerfar til den faste delen av mannskapet ombord. Glad i seilskuter og de syv hav.

karin-til-mannskapsliste

Karin Kolle

En sprudlende dame i sin beste alder. Med sitt arkitektoniske blikk på verden lærer vi og ser vi mye vi ikke ville sett uten henne.

Som seiler har hun solid seilerfaring fra blant annet Trondhjems seilforenings storbåt miljø, der vi ble kjent. Karin er nemlig nesten trønder. Etter mange år i bartebyen flyttet Karin og jeg til Vestfold med kun tre mnd i mellom! Etter emigreringen sørover har Karin seilt aktivt i melges24.

Karin er også en super kok! Tryller fram de beste retter fra det som finnes om bord. Hun er en fryd å ha med på tur, så lenge hun får god kaffe på morgenen!

karen-til-mannskapsliste

Karen Kristoffersen

Med sine røtter i Åsgårdstrand ble Karen med oss å seile melges24. Og da var det gjort. Venninne ble hun! Karen startet i optimist som så mange andre, men så tok dessverre langren tak i henne! Men enda gått at hun er tilbake på bølgene blå. Hun har bla vunnet Færederseilasen i Blåne og var med i Komet da vi tok 20. plass i VM 2015.

Karen er super å ha om bord bare hun får løpt litt. Og mens hun løper tar hun med ferskt brød og har sett ut det som er viktigst for oss andre å se. Vinn vinn situasjon.

Ellers er det Karen som har lengst erfaring med akterlugaren i Cubaneren, både som ene lugar og som tomanns lugar.

 

pirate

Berit Sørebø

Berit – bundetuppe og vetrinær mønstrer på Cubaneren på La Gomera. Berit har vært leverandør av sykurstjenester før avreise og kommer vel nå for å sjekke at bananer og kyllinger fortsatt kan snurpes sammen.


pirate

Thomas Kjennerud

Ung og fremadstormende marinemann med stort hjerte for fedrelandet. Seiler snart som mannskap på fregatt, men tok lærlingetiden ombord i Cubaneren under Transpac 2017. Fungerer utmerket tiltross for søvnmangel og er en racer til å steke bacon!

Eirik Rosenberg

Høy type fra Bergen som skaRRer på R’ene – seiler ombord som mannskap på Transpac 2017 og har utviklet et unormalt kjærlighetsforhold til Mai Tai. Trives best ombord i White Shadow, og koser seg mest i cockpit på Cubaneren i mangel på innvendig ståhøyde.